Backgroound Image

Winter

Winter in Maria Alm

Maria Alm behoort tot de regio Hochkönig en samen met de dorpen Dienten en Mühlbach behoort deze regio tot de meest sneeuwzekere gebieden in het Salzburger Land. Het skigebied Hochkönig staat voor: 34 liften en 150 km van de best geprepareerde en brede pistes met uiteenlopende moeilijkheidsgraad, veel gezellige hutten voor een drankje en een hapje eten, gezinsvriendelijk en sneeuwzeker.

Hochkoning

U heeft vele mogelijkheden tot skieen! Zo kunt u gaan skieen op de huisberg Natrun of met de skibus (2 minuten loopafstand) naar de Aberg. Uiteraard kunt u ook met de auto naar de Natrun of de verschillende liften van de Aberg. Bij alle opstapplaatsen is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Klik hier voor de website.

Voor de kinderen is er een skifunpark en gelegenheid tot skiles op de Natrun, de huisberg van Maria Alm. In het dorp vindt u twee skischolen, namelijk skischool Edelweiß en die Phantastische skischule Maria Alm.

Ski Amadé

Het skigebied Hochkonig is aangesloten op het grootste skigebied van Oostenrijk, het Ski Amadé met in totaal 860 km skipiste en 270 liften.

Leogang / Saalbach Hinterglemm

Ook het skigebied Asitz-Leogang (8km) is in de buurt en dan heeft toegang op de pistes van Saalbach-Hinterglemm. Klik hier voor meer informatie over dit skigebied.

Kitzsteinhorn Kaprun

Het skigebied Kitzteinhorn Kaprun is de dichtstbijzijnde gletsjer in de omgeving (29km), dit is een skigebied wat hoog gelegen ligt (3203m) en ideaal is met warmer weer.

Theme: big-bob by BigBobNetwork.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info