Zomer

Zomer in Maria Alm

Met 5 minuten lopen vanaf het appartement bevindt u zich in het centrum van het gezellige dorpje Maria Alm. Hier treft u de bakker, diverse winkels en restaurants. Wat dacht u van een heerlijke ijscoupe bij het Dorfcafe? In het hoogseizoen is er voor de kinderen een animatieteam en kinderopvang aanwezig (Schlawutzel hits fur rookies ab 4 Jahre en de Schlawutzel hits fur teenies ab 8 Jahre).

Maria Alm en nabije omgeving

In de zomer zijn er vele mogelijkheden voor activiteiten in de directe omgeving zoals (forel) vissen, rafting, mountainbiken ( Fietsverhuur in het dorp ), wandeltochten, een schitterend zwembad met grote glijbaan in Maria Alm en golfen op de mooiste en zonnigste golfbaan van het Salzburgerland. Eén van de nieuwste trends is het moderne schat zoeken GEO Caching, via de VVV kunt u een GPS apparaat lenen en deze spannende zoektocht starten. Bent u benieuwd welke wandelingen wij inmiddels met ons gezin gedaan hebben? Klik hier.

In het centrum van Maria Alm vindt u een gondelbaan welke u naar de Aberg brengt. Dit is het startpunt voor vele wandelingen afgewisseld met bezoek aan de gezellige almhutten. Interessante links zijn:

Interactieve wandelkaart van Maria Alm

Geo Caching

Zomer rodelbaan

Uitstapjes vanuit Maria Alm

Door de centrale ligging van Maria Alm heeft u de mogelijkheid om vele en diverse uitstapjes te maken. Van wandelingen door bergen, ijsgrotten bekijken tot het bezichtigen en winkelen in de mooie Oostenrijkse dorpjes als Zell am See, Kaprun en Salzburg. Interessante links zijn:

– Auto/motor rit over de Gross Glockner Hochalpen Straße

Pretpark Familienland in St. Jacob im Haus

Eisriesenwelt in Werfen

Berchtesgarden zoutmijnen

Ferleiten wildpark

– Spa met zwembad en meerdere sauna’s in Kaprun

NEEM CONTACT OP

Adres: Maria alm, Schlossberg 4

Telefoonnummer: 06-11151664

Email: info@maria-almhutte.nl

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved.